Szerző jog és tartalom

A mitakaraferfi.hu oldal által közzétett tartalmakat – kivéve azokat, amelyeket a forrás megjelölésével, másoktól szabályosan átvett tartalomként tettünk közzé – a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos máshol felhasználni. Az oldalon található képek a mitakaraferfi.hu oldal üzemeltetőjének, illetve a képek alatt feltüntetett szerzőknek a tulajdonai. Azokat kizárólag írásos engedéllyel lehet utánzközölni (kivéve a nyílt forrásból származó képeket.

A mitakaraferfi.hu oldalról az alábbi feltételekkel lehet tartalmat átvenni:

  1. Idézés (engedély nem szükséges)

A tartalom egy része (maximum 500 karakter) a forrás (www.mitakaraferfi.hu) feltüntetésével szabadon átmásolható. Az idézet után kötelező a teljes írásra mutató link elhelyezésre. Amennyiben az jelentősen nem ront az írás kontextusán, kérjük az írás szerzőjének megnevezését is!

2. Utánközlés (írásos engedéllyel)

A fotók és teljes terjedelmű írások felhasználásához a mitakaraferfi.hu oldal szerzőinek írásos engedélye szükséges. Engedély a info@mitakaraferfi.hu oldalon kérhető.

A mitakaraferfi.hu oldal csapata fenntartja a jogot, hogy bizonyos esetekben az utánközlés engedélyezését megtagadja, esetleg az írás közlését bizonyos szabályokhoz kösse.