Rólunk

Sok, sőt, rengeteg weboldal és blog, meg újságok és internetes újságok, na, persze, főként nőknek szóló oldalak foglalkoznak azzal, hogy vajon mit akarhatnak a férfiak. Mi az az öt lépés, ahogyan egy nő meghódíthat egy férfit. Mi az a 10 jel, amiből észreveheti egy nő, hogy tetszik egy férfinek. Mit kell csinálnia, hogyan kell kinéznie egy nőnek, hogy megtartsa élete szerelmét. Tényleg ez lenne az, amit akar egy férfi? Tényleg ez lenne az, amit egy nő szeretne, hogy egy férfi akarjon? Nem hiszem.

Image by Henning Sørby from Pixabay

A férfiak szerelmi élete persze lehet nagyon egyszerű, meg tök bonyolult is. Pontosan úgy, ahogyan a nőké is. Amikor azt kérdezzük, mit akar a férfi, akkor abban benne van az, hogy mit akar kezdeni az életével;  mit szeretne saját magából megmutatni, és mit nem; miért nem akarja azt a valamit megmutatni; hogyan lehetne boldogabb a munkájában; tényleg akar-e családot vagy csak teljesít egy elvárást, hoz egy mintát és majd lesz valahogy; mi hiányzik neki és mi nem hiányzik, tehát TÉNYLEG NEM hiányzik neki és jobb lenne nem nyúzni vele; mit talál viccesnek, min tud nevetni és mitől érzi úgy, hogy az élet jó. Mit tud nagyon elrontani és mi az, amit nagyon nem akart elrontani, de mégis úgy sikerült. Ezek a kérdések biztosan fölmerülnek itt.

Ez a weboldal ugyanis azért jött létre, hogy sokféle vélemény megjelenjen rajta. Értékes, fontos vélemények olyanoktól, akiket volt szerencsém megismerni. Remélhetőleg, egyre több írás lesz rajta. És egyre több interjú, amiben szakemberek elmondják, mit gondolnak a férfilét alapvető kérdéseiről, legyen az a férfi testi vagy lelki egészsége, jólléte. És cikkek, amikben mások véleményét foglalom össze. És események. remélhetőleg egyre több. Beszélgetős estek, konferenciák, ahol sokan vagyunk együtt és meghallgatjuk azt, akinek van mondandója. Szóval, ez egy olyan meghallgatós, elolvasós oldal. Vélemények. Nézőpontok. Ütközések. Egyezések.