Mit akar a férfi? I.

A „Mit akar a férfi”férfiakról férfiaktól nőknek című konferencia, három karizmatikus előadót ígér, akik életük egy jelentős részét azzal töltötték, hogy üzleti vagy motivációs előadásokat tartottak sok, olykor nagyon sok embernek. Írni kezdtek, boncolgatni saját magukat és a hozzájuk fordulók kapcsolatait. Aztán ebből összeállt jó pár bestseller könyv, teltházas előadások, műhelymunka és rengeteg média szereplés.

Persze nem ettől annyira érdekesek a meghívott előadók. Attól érdekesek, ahogyan tabu témákról beszélnek. Provokatívan. Ahogyan kimondják azt, amiről csak titokban olvashatunk az internetes fórumokon. Ahogyan rátapintanak fájó pontokra és elmondják, hogyan hazudtak maguknak, hogyan hazudunk magunknak boldogságot.

Ez a három férfi a maga területén különleges dolgokat visz véghez minden nap. Mindannyian másként, de sok egyező ponttal.

A „Mit akar a férfi” konferencia célja, hogy tabu kérdésekről halljanak a résztvevők fontos, sokszor ki nem mondott dolgokat, hogy azután átgondolhassák, saját életükben ez milyen elakadásokat okozhat, de megértsék azt is, hogy mindannyian sérülékeny, szeretetre vágyó emberek vagyunk, akik hibázhatnak és újrakezdhetnek, ha eljött az ideje.

A három férfi: Pilát Gábor, dr Erdőfi-Szabó Attila, Bedő Imre

A „Mit akar a férfi”konferencia hívószói: szex, hazugság, szerelem, önámítás, szenvedély és félelem.

Semmi rózsaszín köd, semmi „hogyan legyek boldog”, semmi „engedd el, amire már nincs szükséged”

Helyette egy órában mindegyik előadó beszél arról, hogy a maga területén, a maga módszereivel hogyan tud irányokat mutatni a felismerésekhez és az irányváltáshoz.

Mindannyian képviselnek egy-egy típust, így a résztvevő női hallgatóság mindannyiukhoz tud kapcsolódni így, vagy úgy…

Május 25 szombat 16-21 óra között,

a helyszín kifejezetten könnyen elérhető, kb 600 fős résztvevőre tervezett rendezvényközpont.

15.00-tól érkezés és regisztráció, a karszalag és a mappa átvétele

15.30-tól frissítő csomag: kávé, tea és pogácsa (a belépőben benne van az ára)

16.00 órakor az előadók és résztvevők köszöntése, a délután programjának áttekintése.

16.05-től 16.50-ig az első előadó: Bedő Imre, témája: sebezhetőség és tabuk a férfilétben.

16.50-17.00-ig: rövid szünet

17.00-17.50-ig: dr. Erdőfi-Szabó Attila, témája: szerelem, vágyak, félelem és szorongás hormonális és idegrendszeri háttere: avagy miért ne hozzunk fontos döntéseket szerelmesen és csalódottan?

17.50-18.20-ig: szünet frissítővel

18.20-19.10-ig: Pilát Gábor, témája: hazugság és önámítás a kapcsolatokban

19.10-19.30-ig: összefoglaló az előadások témáiról

19.30-20.10: St Martin szaxofonművész koncertje

A helyszínen, a nap során készült előadásokról, az előadók engedélyével felvétel készül, amelyek fölkerülnek a „Mit akar a férfi” youtube csatornájára és a weboldalára.

I. Mit akar a férfi?”előadói 05 25

1. Pilát Gábor

Pilát Gábor

író, előadó, az elmúlt húsz évben közel 33.000 embert képzett értékesítési, vezetői, és kommunikációs tréningeken, valamint, több mint 8 éve végez személyes coaching-ot, azaz terepmunkát az üzleti szférában. Az itt szerzett tapasztalatok alapján, a párkapcsolati tanácsadáson, előadásokon és könyveiben is azt képviseli, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók.

Könyvei: „Tabuk nélkül a párkapcsolatról;” „Élj!”, „Ébredj!”, „Szer-etet, gyűl-ölet”

Ars poeticája: „Véleményem szerint, a világ legjobb tematikájával és technológiájával megtartott előadás, könyv vagy bármilyen életvezetési, párkapcsolati tanácsadás sem fog átütő és stabil eredményt hozni, ha nincs meg az emberben a változtatás határozott szándéka és a megfelelő gyakorlatba történő átültetés. Ezt a coachingot hívom „Életvezetési, Párkapcsolati konzultációnak”, amikor a lépésről lépésre kielemezzük az adott szituációt, élethelyzetet, megbeszéljük a szükséges teendőket és kitűzzük a célokat.”

Közösségi oldalai: Tabuk nélkül a párkapcsolatról/Facebook

www.pilatgabor.hu 

2. dr Erdőfi-Szabó Attila (PhD)

dr Erdőfi-Szabó Attila (PhD)

dr Erdőfi-Szabó Attila biofizikus kutató, egy párbeszéd alapú eljárás megalkotója az orvostechnológiában. Módszere itthon, és nemzetközileg több százezer gyógyultat eredményezett a pszichoszomatikus eredetű betegségek körében. Tanít, oktat, készüléket fejleszt, humanitárius értékrendű, és családközpontú ember.  

Hitvallása: “Az evolúció hormonokat adott nekünk az érzelmeink testi megéléséhez. Mindent érzelmi alapon döntünk el, ezt kell észrevenni, és időnként átvizsgálni, majd időnként takarítani is. A boldogsághoz egyszerűbb az út, mint gondolnánk, csak észre kell venni, és aszerint lépni! Tanulj meg érezni, a gondolkozás ártalmas!”

Oldala: https://hearthis.at/909-jazzy/2019-01-12drjazzy/?fbclid=IwAR2U_bm-Rw7lz46eCWYSQHUplWeLvTuDLmLHpgkSew5V6o15JkcRUIAmhuY

3. Bedő Imre

Bedő Imre

Bedő Imre társadalmi felelősséget érző közgazdász, férj, apa, férfi. Dolgozott a banki szférában, volt iparvállalati csúcsvezető, majd saját vállalkozásait igazgatta. Csíkszeredában született, ma családjával Budapest mellett él. Az erkölcsi alapok megszilárdítására, a család és a társadalom megerősítésére 2013-ban alapította meg a Férfiak Klubja politikamentes szervezetét és mozgalmát. Alapítója a Gránit Oroszlán Példakép Díjnak is, és az Apa-Fia körök elindítója.

Könyvei: „Férfi energia”, „A megbízható férfi”

Ars poeticája: „…a férfi felelősségvállalás egy civilizációs dolog. S nem feltétlenül kell itt különleges beavatási rítusokra gondolni, elég csak az érettségre az élethez való hozzáállásban. Én azt vallom, hogy a férfivá válás útját újra kell teremtenünk a városi körülmények között, s a kérdés az, hogy milyen mesterséges, szándékos utakat lehet ehhez találni. Erről szól a Férfiak Klubja.”

Oldalai: www.ferfiakklubja.hu;  www.facebook.com/FérfiakKlubja 

4. St Martin

Zeneszerző, zenész, előadóművész, szaxofon- és pánsíp művész. Huszonnégy megjelent önálló nagylemeze alapján, a magyar instrumentális zene első számú előadója.

St. Martin

Tíz év trombita, majd basszusgitár, dob, tizennyolc évesen váltott szaxofonra. 1994. St. Martin művésznévvel kezdte meg szólókarrierjét Magyarországon. Ugyanebben az évben debütált Malajziában is, világsikert aratott a Sax for Lovers, Power Jazz (1995), Love on Earth (1996) című lemezekkel. St. Martin a világ hét legjobb szaxofonosa között: Candy Dulfer, Tom Scott, Warren Hill, Nelson Rangell, Eric Marienthal, Kenny G szerepel. A világ számos pontján turnézott már, mint Portugália, Japán, Svájc, Franciaország, USA, Új-Zéland, és a németországi Borkum sziget. Koncertjeinek különleges helyszíneket választ: Aggteleki Baradla Cseppkőbarlang, Esztergomi vár, Gyulai Vár, a Szabadkígyósi Wenckheim kastély tornya, dómok, templomok, kápolnák, arborétumok, koncerttermek, víziszínpadok. St Martin zenés színdarabok zeneszerzőjeként, zenei rendezőjeként is ismert, több reklámfilm szignáljának írója.

St. Martin nemcsak muzsikájával, hanem fotóival, verseivel és olajfestményeivel is kifejezi azt a belső világot, ami dallamaiban is testet ölt. Nevéhez fűződik három verseskötet, egy fotóalbum és számtalan fotókiállítás saját képeiből. Olajfestményeivel először 2013-ban mutatkozott be. 2012 óta szervezője és mentora a kiállításokkal egybekötött, évenként megrendezésre kerülő „St.Martin – Nemzetközi Művésztelepnek”. Kiemelkedő zenei pályafutása, valamint széles körű kreatív és jótékonysági tevékenysége elismeréseként 2014-ben a magyar állam által adományozható legmagasabb, A MAGYAR ÉRDEMREND LOVAGKERESZTJE kitüntetésben részesült.

Oldala: www.stmartin.hu

A szombati esemény kapcsán helyszínváltozás!

A MOmKult rendelkezésre bocsátotta a gyönyörű kupolatermet, így mindenkit ide várunk szeretettel május 25-én 16 órától. Tekintettel arra, hogy a kupolaterem más elrendezésű, mint a lenti terem, akik az első sorokba vásároltak helyet, természetesen az új helyszínen is a legelső sorokban foglalhatnak helyet. Akik a hátsóbb sorokba, ők automatikusan hátrébb tudnak helyet foglalni. Az online jegyvásárlást nem zártuk még le, de aki mától vesz jegyet online, vagy személyesen szombaton, a helyszínen, a 12. sortól hátrébb tud helyet foglalni, egységáron. Aki a rendezvény napján, a helyszínen szeretne jegyet vásárolni, a MOMKult pénztárában teheti meg.
A tomboláról és az értékes nyereményekről ne feledkezzetek meg! A szelvényt a kupolaterem bejáratánál adjuk át az érkező vendégeknek. 


Itt tudtok mától online jegyet venni: