Hogyan neveljünk boldog férfiakat?

A „Mit akar a férfi?” sorozatunk következő állomása 2020. január 18-án a „Hogyan neveljünk boldog fiúkat és férfiakat?” kerekasztal beszélgetés három nagyon izgalmas személyiséggel.

Dr Agócs Gabriella pszichiáter, pszichoterapeuta, integrál szemléletű családállító, akit orvosként is mindig az érdekelt, hogy miként érhető el az öröm és a derű, a harmonikus kapcsolódásra való készség, a családi sorssal való megbékélés.

Reke Balázs filozófus, filmesztéta, aki újságíróként, rádiós műsorvezetőként is dolgozott évekig, de megjelent regénye is, és egy ideje dr. Agócs Gabriellával közösen dolgoznak egy elemző filmklubban, ahol adott tematika mentén meghatározott filmekről adnak értelmezési lehetőséget a nézőknek, a pszichiáter és a filmesztéta szemszögéből.

Joós István író, eladó, az Énakadémia alapítója, az EgoYoga vezetője, több száz videóban foglalkozik párkapcsolati kérdésekkel, útkereséssel, több könyve is megjelent, amelyekben a férfi és női szerepeket elemzi a hozzá forduló emberek élettörténetei és saját megélései mentén.

A januári eseményen mindhárom előadótól hallhatunk egy rövid előadást, majd egy kerekasztal beszélgetés során, izgalmas filmrészletekkel tarkítva elemezzük a fiúk, férfiak életútjának buktatóit, a nevelés során bekövetkező traumákat és a felismerés és gyógyulás útjait.


Az előadóink között ott lesz Peter Jones ausztrál-magyar üzleti coach, aki a pénzügyi intelligencia fejlesztéséről tart egy rövid előadást.
Az esemény helyszíne a MagnetHáz Hamvas terme, időpontja 2020. január 18. 16 – 19 óra között.

Kapunyitás 15.30 órakor. Jegyár: 3500 Ft. A belépő mellé minden jegyvásárló megkapja a helyszínen Maureen Haley “Neveljünk boldog gyermeket” című könyvét.

Jegyek elérhetőek a linkre kattintva:
https://tixa.hu/hogyan-neveljunk-magnet-200118