Párválasztás férfiszemmel

(Ébredj!)

  1. A férfi hódít, a nő csábít. Ezért kizárólag azt a nőt fogod megbecsülni, akit te hódítottál meg. Azonban, amikor egy férfi egy nőt csupán gyűrűnek lát az ujján, akkor csak birtokolni akarja. Amikor többet szeretne, ékszerként néz rá, ami soha nem lehet a tulajdona.
  2. Csak azzal lépj párkapcsolatra, akit már az első pillanatban tisztelsz.
  3. Egy lépést se menj tovább, ha nem érzed magad a mennyekben az első csók alkalmával.
  4. Állj meg ezen az úton, ha nem élheted meg vele minden testi vágyadat, vagy nem tudod maximálisan és élvezettel elfogadni az övét.
  5. Ha nem tudsz a párod első számú rajongója lenni az életben, nem te vagy az igazi számára.
  6. Csak azzal a nővel lesz kiegyensúlyozott a jövőd, akivel sok a közös vonás. Érzésekben, gondolkodásban, ideákban. Mert, lehet, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de a hasonlóságok tartanak össze két embert és nem a különbözőségek. Ez még akkor is így van, ha az elején szerelmesre dugjátok egymást….
  7. Amikor azt érzed, hogy nincs kedved újra és újra meghódítani a párodat, akkor tetted meg az első kapavágást a kapcsolat sírja felett.

Egy párkapcsolatban tükrök vagytok egymásnak, azonban ha nemcsak tükörnek használod a társadat, amiben csupán magadat nézegeted, hanem figyelmet is adsz a “tükörnek”, akkor sokkal többet kapsz vissza tőle. Megkapod őt, és magadat is megismerheted a lelke tükrében.

Persze, mindez nem garancia a hosszan tartó boldog párkapcsolatra, mondjuk inkább úgy, alapfeltétel.

Pilát Gábor: Szer-etet, gyűl-ölet, 2018

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük