Férfi reloaded

Vantulek Zsolt tréner, előadó, a Mindfulness Központ, a Delta Force Healing, a Points of you mellett, egyik legfontosabb projektének tartja a Férfi Reloaded kurzust. Olyan bensőséges közösség férfiak számára, ahol előítéletek, szégyenérzet nélkül megtudhat fontos dolgokat egy férfi a saját elakadásai kapcsán. A következőkben egy rövid áttekintést ad a kurzus lényegéről.

1.    A valóság

A női vonzalom tudományos kutatások eredményei alapján, s ezek hatásai a mindennapi életünkben.

a.    Kihez, mihez vonzódnak a nők?

A vonzerő azon múlik, hogy viselkedünk mások között, hogy viselkednek mások velünk, és hogy bánunk saját magunkkal. Bánjunk jól másokkal, hagyjuk, hogy mások jól bánjanak velünk, és bánjunk jól magunkkal is.

b.    Valódi önbizalom

A valódi önbizalom maga a vonzerő. Valódi önbizalmat úgy tudunk építeni, s ezáltal vonzóbbá válni, hogy fontosak vagyunk saját magunk számára.

c.    Sebezhetőség

Amikor nem félünk megmutatni, hogy kik vagyunk, akárki láthatja hibáinkat is. Ez kihat minden területre: az életben hozott döntéseinkre (őszinte élet), bátorságra (őszinte cselekvés) és arra, hogyan kommunikálunk másokkal (őszinte kommunikáció). A közös pont minden férfi esetében, akik problémákkal küszködnek a nőkkel, vagy az, hogy nincs tisztában a saját érzelmi motivációjával, vagy hogy nem képes szabadon kifejezni az érzéseit másoknak. Sajnos minden ilyen férfi azt hiszi, hogy minden rendben van vele. A legtöbben attól félnek, ha kimutatják a sebezhetőségüket, manipulálni fogják őket. A tanfolyamon megvizsgáljuk, mi történik, ha a sebezhető, illetve nem sebezhető férfi manipulatív, illetve nem manipulatív nővel találkozik.

d.    Igazság

Nem az számít, hogy MIT mondunk. Az számít, hogy MIÉRT mondjuk. Mindig, kivétel nélkül. Lehet a világon a legjobb szövegünk, ha azért mondjuk, mert bizonytalanok vagyunk, ezért megerősítést és elismerést akarunk kapni a nőtől, azonnal megérzi, hogy nagyon akarjuk (ezáltal alacsony státuszúak vagyunk), s így nem is vagyunk vonzóak. Nem működik.

2.    Stratégia
A valós és működőképes kapcsolódási stratégia a nőktől kapott reakciók polarizációjára fókuszál, hogy kiszűrhessük azokat, akik a legjobban és leghamarabb reagálnak pozitívan pont ránk. Foglalkozunk azzal is, hogyan fordíthatjuk az elutasítást is a hasznunkra. A stratégia nem álomvilággal foglalkozik, ahol a tökéletes nőt szerezzük meg, vagy minden nőt ágyba tudunk vinni. Ezek a vágyak belső bizonylatanságból erednek, és legjobb, ha álmok is maradnak. Ez hosszútávú stratégia, amely a lehető leghamarabb és a legkisebb erőfeszítéssel viszi el a férfit a „nincs nőm” állapotból a „rengeteg elképesztő nő van az életemben” állapotba.

a.    Polarizáció

b.    Elutasítás és siker

c.    A három alapvetés

3.    Őszinte élet
A stratégia első része, az első alapvetés, azzal foglalkozunk, hogyan hozhatunk létre élvezetes életstílust, s hogyan válhatunk vonzó férfivé. Specifikus lépések, hosszútávú célokkal és hosszútávú előnyökkel.

a.    Mennyire vagyunk különbözőek?

b.    Hogyan legyünk vonzóak

4.    Őszinte cselekvés
Itt a bátorsággal foglalkozunk és azzal, hogyan válhatunk cselekvő férfivá. A nők férfiaktól várják, hogy az udvarlás során végig kezdeményezzenek (ennek okait az első részben tárgyaltuk), ezért a habozó, szorongó vagy a kezdeményezéstől félő férfi a legtöbb nővel nem jut messzire. Amikkel itt foglalkozunk, szorgalmat és kitartást igényel, de azok számára, akik elkötelezettek, valós és tartós változásokat hoznak. Középtávú célok, középtávú előnyökkel.

a.    A szar történeteink

b.    A szorongás legyőzése

5.    Őszinte kommunikáció
A hatékonyabb, vonzóbb, nyitottabb és szexuálisan vonzóbb kommunikáció csínját-bínját tárgyaljuk ki itt. Ezek a lépések azonnali, rövidtávú hatásokkal bírnak.

a.    Szándékok

b.    Sárm

c.    A randizás folyamata

d.    Fizikai kontaktus, szex

A hat alkalom során egyre közelebb jutunk ahhoz, hogyan tudunk félelem nélkül, szándéktalanul, tisztán kapcsolódni a nőkkel, s közben alapvető transzformáción megyünk keresztül.

A cél, hogy rálássunk az érzelmi drive-okra, és hogy lássuk, hogyan és miért működünk úgy, ahogy, ugyanakkor gyakorlati és használható tudás megszerzése, hogy fejlődjünk és elérjük a céljainkat.

Ehhez az elméleti tudásanyagon kívül a következőkkel is foglalkozunk:

1.    Önismeret

a.    Szülői minták

b.    Szülőkkel kapcsolatos témák feldolgozása

c.    Eddigi kapcsolódási, párkapcsolati minták, tapasztalatok

d.    Mi működött, mi nem, miért

e.    Függőségek (pornó, stb.)

2.    Testtudat

a.    Testkép

b.    Testedzés, miért, hogyan

c.    Jóga, miért, hogyan

d.    Testbeszéd, testtartás

3.    Stílustanácsadás, öltözködés

a.    Öltözködés

b.    Hajviselet

4.    Légzésmunka

a.    Energia, miért fontos (kisugárzás, szex)

5.    Interaktív gyakorlatok

a.    Nők segítségével ellenőrizhetjük, mi működik, mi nem

b.    Testtartás, fejtartás, tekintet, energia

6.    Életmód, étrend

a.    Mozgás

b.    Táplálkozás

c.    Vízivás, miért, mennyit, milyet

d.    Mit eszünk meg, és mit nem

e.    Jóga, miért

7.    Szexuális ismeretek

a.    Anatómiai alapok

b.    Mi hogyan működik

c.    Hormonrendszer

d.    Orgazmus, fajtái

8.    Terepgyakorlatok

a.    Interaktív feladatok élesben

9.    Kedvezményes részvétel a „25 Női Dráma és Kezelésük” workshopon.

Ami benned zajlik most, érzelmi átalakulás. Azért vagy itt, mert változni akarsz. Változtatni akarsz a nőkkel való kapcsolódásaidon és a velük való hozzáállásodon. Azt akarod, hogy jobb kapcsolódásaid legyenek, hogy bőséggel legyenek. Önbizalommal teli és erős akarsz lenni a nők közelében, azokkal is, akiket ismersz és azokkal is, akiket még nem. Azt akarod érezni, hogy te irányítod a kapcsolódásaidat. Érzéki akarsz lenni a nőkkel anélkül, hogy szégyenkezz, bizonytalan legyél, megbánás vagy fájdalom legyen benned.

Vantulek Zsolt

Ez belül történik, mély belső utazás. Gyakran kívül kezdődik, ahogyan a viselkedési mintáinkat megváltoztatjuk, maga a folyamat mély, belső folyamat, az érzelmi beállítottságban bekövetkező változás, amely azután érzékelhető lesz a társadalmi életben és a nőkhöz való viszonyunkban is.

www.vantulekzsolt.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük