Mezei Tünde

Életvezetési tanácsadó, egészség-mentor

Kliensei olyan közép-, és felsővezetők, cégtulajdonosok, és családtagjaik, akik számos terápiát, coachingot, szupervíziót, mentorálást kipróbáltak már, mégis van valamilyen fizikai vagy érzelmi-mentális állapot, melyből nem találják a kiutat.

Az elmúlt tíz év és a több, mint nyolcezer eset a személyes konzultációk során egy olyan integrált technikává alakult, amely a pszichológia, a coaching és számos alternatív gyógymód elemeit ötvözi, ezzel lehetővé téve a stresszfaktorok minél pontosabb feltérképezését.

Ez a sokoldalú megközelítés, illetve empatikus adottságaim adnak lehetőséget arra, hogy a hozzám fordulók legfontosabb, aktuálisan megoldandó stresszhelyzeteit, fizikai, lelki problémáit személyre szabott nézőpontból vizsgálja.

Az adott helyzethez kapcsolódóan, a klienssel megkeresi és tudatosítja a személyes erőforrásokat, feltérképezi az automatizmusként működtetett én-védő mechanizmusokat, melyek a testi vagy érzelmi-mentális probléma hátterében meghúzódnak, fenntartják azokat.

Mindezen tényezők megismerése, feltárása által lehetőség nyílik az adott élethelyzetbe való visszatérés után is új megközelítéssel, látásmóddal, szokásrendszerrel megtapasztalni a pozitív változást.

Mezei Tünde a Férfiak/Maszkok/Sebezhetőség című április 27-i beszélgetős est egyik meghívott vendége.

Jegyvásárlás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük