Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója

Bedő Imre közgazdász, a Férfiak Klubja alapítója, a Férfienergia és a Megbízható férfi című sikerkönyvek szerzője.

Bedő Imre néhány év alatt épített ki egy olyan védőhálót, amely a Férfiak Klubja nevet viseli, valódi küldetése a személyes felelősségvállalás középpontba helyezése, a közös jövő férfiakkal és nőkkel, emberséges társadalom és élhető közösség kiépítése, a férfi és a nő szövetségének megszilárdítása, férfiként, férjként, apaként példaként állni a gyermekek és a következő generációk elé.

Bedő Imre

Férfi. Érték. Minta. Példa. Ezek tehát Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának négy hívószava. A 2013-ban életre hívott Férfiak Klubja azóta számos eseményt szervezett, a Kohóban folyamatosan tartanak előadásokat a legkülönbözőbb férfiakkal (is) kapcsolatos előadásokat, Apa-Fia köröket szerveznek szerte az országban és létrehozta a Gránit Oroszlán Példakép díjat, amelyet minden évben a szeretteikért, családjaikért, tágabb közösségeikért, hazánkért, nemzetünkért önfeláldozóan küzdő, gondoskodó, védelmező, példamutató férfiakat kívánja elismerni, bemutatni és példaként állítani a nagyobb közösségnek.


“Úgy is szokták a mai kort nevezni, hogy ez a “hiányzó apák társadalma”. De nem csak a családokból, hanem az élet egyéb területeiről is elfogytak a férfiak.

h

A családok létrejöttéhez, a gyerekek megszületéséhez, a boldog párkapcsolatokhoz önfeláldozásra és elköteleződésre van szükség. Vajon készen állnak-e erre a mostani fiatal férfiak? Vajon felismerték-e a felelősségüket a mostani negyvenes, ötvenes férfiak? Vajon gondolkodnak-e azon a mostani hatvanas, hetvenesek, hogy mit csináltak jól és rosszul, s milyen mintát adtak át a gyerekeiknek? Mélyen belül bizonyára mindenkit foglalkoztat ez a téma. Az erő azonban a közösségben rejlik. Minél több férfi ismeri fel erősségeit és gyengeségeit és minél több férfi akar boldog nőket és gyerekeket látni maga körül, annál hamarabb jön a változás.

Erről is szó lesz május 25-én, szombaton délután a MOM Kultban, ahol három férfi, három karizmatikus előadó, Bedő Imre, Pilát Gábor és dr. Erdőfi-Szabó Attila húzza be közönségét a férfilélek mélységeibe. A Mit akar a férfi? Férfiakról férfiaktól nőknek című esemény vár mindenkit, aki szeretne tabukról, érzékeny, elrejtett férfi témákról hallani ítélkezés nélkül, nyitottan, elfogadóan.

Jegyek laphatók online, ezen a linken:
https://momkult.jegy.hu/program/mit-akar-a-ferfi-ferfiaktol-ferfiakrol-noknek-104270/552960?fbclid=IwAR19HJccYNNiaAZNwELH6kHE7YZR0U3Iu8anV3zhCJgO0ewxwY–9jw19Us

A Mit akar a férfi? című est házigazdája Háver-Varga Mariann, fellépő művésze, St.Martin.

( A Férfiak Klubja eseményeiről, számos érdekességről itt: www.ferfiakklubja.hu )

Bedő Imre és az est házigazdája, Háver-Varga Mariann

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük