Vantulek Zsolt

Fiatalon is már emberekkel foglalkozott küzdősport edzőként, majd 15 évet töltött nyelvtanítással, szakfordítással, elsősorban üzleti környezetben. Bankok, multik közép- és felsővezetőit tanította, miközben tökéletes rálátása nyílt az üzleti környezet színfalak mögötti életére.

Pénzügyi- és számviteli főiskola, ELTE Bölcsészkar, majd az Iowa State University-n stratégiai üzleti tervezés. Ezután következett egy amerikai cég képviseleténél projektvezetés, key account, ügyvezetés, majd a saját cég, ahol számos világcég képviseletét látják el a régióban.

Belső fejlődésével több, mint tíz éve foglalkozik, számos módszert tanulmányozott (jóga, transzlégzés, rebirthing, transzperszonális pszichológia, kundalini légzés, coaching, tantra), megalapította a Points of You fejlesztőrendszer magyar képviseletét, s a Mindfulness Központot.

Legfontosabb tanítói dr.Stanislav Grof, dr.Vladimir Komin, David Deida és indiai mesterek.

Évek óta foglalkozik párkapcsolati, férfi-nő és szex témákkal egyéni és csoportos formában, s kifejezetten férfiak számára állította össze a Férfi Reloaded programokat, ahol a résztvevők alapvető transzformáción mennek keresztül és megtanulják, hogyan lehet minőségi módon kapcsolódni a nőkhöz.

Projektjei:

Férfi Reloaded képzések: A 21. század kihívásaira megfelelő és jó válaszokat adó férfi. Integrált, önazonos, célokkal, nyitott szívvel.

Delta Force Healing: belső gyógyulás a valódi változás erejével.

A Mindfulness Központ vezetője. 

www.vantulekzsolt.hu

Jegyvásárlás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük